Foodblog

Keukenweetjes

heek verse vis

VERSE VIS KOPEN EN KLAARMAKEN. HOE BEGIN IK ERAAN?

Je hebt het misschien in de krant gelezen of op het vrt nieuws gehoord: de prijzen van verse vis zijn sterk gedaald. Dan is dit wel het uitgelezen moment om wat extra vis in te kopen...

 

Barbecue

5 TIPS VOOR EEN LEKKERE BARBECUE

Een zwoele, warme avond, nog wat nagenieten in de laatste warme stralen van de ondergaande zon, een lekker glaasje wijn binnen handbereik...

hert

DE HERFST LUIDT HET BEGIN VAN HET WILDSEIZOEN IN 

Een natte, winderige dag met vallende herfstbladeren... 
Inderdaad, je hebt het goed opgemerkt: de herfst is in het land...

 

Gedekte tafel

TIPS VOOR EEN GESLAAGD COMMUNIE- OF LENTEFEEST

Heb je besloten om de communie of het lentefeest van je kind zelf te organiseren? Goed idee! Een feestje thuis is vaak zoveel gezelliger...

 

ibérico varkens

SECRETO IBERICO, EEN HEMELS GEHEIM

Iedereen kent het wel:  'Pata Negra'. Dit vlees afkomstig van de zwartpootvarkens, die in het zuiden van het Iberisch schiereiland leven,...